Софи Бард мечтае за една нова България

23.09.2015 16:23 | Видян 1444 пъти

Софи Бард мечтае за една нова България

Софи Бард, която през лятото представи превърналата се в интернет сензация песен „What“ вдигна завесата около себе си и сподели любопитни подробности около живота си. Певицата често се сблъсква с въпроси за произхода си, както заради стила музика, към който се е насочила, така и заради своя артистичен псевдоним.

Пред популярен светски сайт тя разказва, че псевдонимът й е свързан със самата нея и това, което обича най-много – музиката. Бардът е музикант, който изпълнява собствени творби, а в случая Софи Бард е  и интересно съкращение на истинското й име – София Бърданова.

Софи Бард е родена в България, но майка й е румънка. Изпълнителката израства в родната си страна, а за румънците споделя, че са добри хора, които имат усет за качествена музика.

„Мечтая да направя песни, които да се слушат от много поколения и да радват хората. Представям си, че ще живея в една страна с всичките си сънародници и тази страна се казва България. Една променена и нова България, която вместо да гони народа си ще му дава повече и ще го сплотява!“, сподели още певицата.

Софи Бард обича да експериментира – тя умело лавира между българска естрада, рок и поп музика. С последната си актуална песен „What“  тя смята, че е открила своето място и това е музиката, която иска да прави. Певицата не се притеснява да прави песни на английски език, защото смята, че българите са модерна и интелигентна публика, която може да разбере и приеме музиката на новото време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !