Kриста проби в MTV

16.11.2008 09:00 | Видян 4008 пъти | Гласували 3

Kриста проби в MTV

Първият талант на „Стерео стая” Криста превзе с дебютния си сингъл не само родните музикални класации, но и най-престижния чарт за европейска музика – World Chart Express. Непосредствено след като „Това, което искаш” се изкачи на челните места в топ класациите на музикалните телевизии в България, сега идва ред и на MTV. Видеото ще бъде завъртяно в класацията на популярната музикална медия през месец ноември.

Още с представянето си „Това, което искаш” впечатли публиката с изискана стилна визия и уникално звучене, съчетание от от соулфул поп с „old school” елементи. Лентата е заснета от култовия режисьор Валери Милев, който за пореден път доказа, че българската видео продукция отговаря на всички световни музикални стандарти.

Криста е първият млад български артист, който още с дебютния си сингъл изкачи челните места на музикалните класации в страната ни и ще бъде промотиран по медийния гигант MTV.

„Стерео стая” ще издаде дебютния албум на Криста през 2009 г., като в момента вниманието на певицата е съсредоточено върху специален клубен проект, който ще бъде осъществен съвместно с музикалния й продуцент B.O.Y.A.N. (екс 032) и WahTony (Tri-O-Five).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !