Луна се побърка: Викайте ми Сталинка или "Г-ца Бъдещ президент"

23.09.2015 09:55 | Видян 2748 пъти

Луна се побърка: Викайте ми Сталинка или

Безумията на певицата Луна явно нямат край, след като тя реши да се прекръсти, докато е в шоуто "Биг брадър". Това се случи по средата на разговор дали тя може да прави баница или не. "Ако не ми харесва името ми, можете да ми казвате Сталинка или "Г-ца Бъдещ Президент", харесвам и Бойка Борисова", изцепи се блондинката. Луна цял ден нервираше Кичка, която се опита да и каже, че не добре да се дели от колектива. Фолкаджийката почна да и опонира, да и казва ,че задника и е голям и да не яде толкова много. След това заключи пред останалите съквартиранти, че нервността на Кичка идва от критическата възраст, която я друса здраво.

Чалгаиконата изнерви и Люси Иларионов, като го изкара измамник, който много пъти е взимал от нея пари назаем и не ги е връщал. А Моника Валериева направо щеше да припадне, след като чу как Луна и заповяда да и сготви нещо за обяд. "Ако си се справила добре, ще го консумирам, иначе ще го изхвърлиш".

Върхът на странностите на Луна бе това, че тя обиколи няколко пъти повечето съквартиранти с танцова стъпка, пеейки : "Ще се промъкна като муха, която ще убиете може би съвсем скоро".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !