Гришо упражнява скокове, докато България губи на Купата Дейвис

23.09.2015 09:21 | Видян 1753 пъти

Гришо упражнява скокове, докато България губи на Купата Дейвис

Българският национален тим по тенис загуби от Унгария плейофа за влизане в Първа група на неофициалното световно отборно първенство по тенис Купа Дейвис. Първата ракета на страната ни Григор Димитров обаче реши да не участва в мачовете. Оправданието на звездата бе, че трябва да се подготвя за индивидуалните си турнири.
Докато България губеше, Гришо не пропусна да се изфука пред феновете си със снимка как прави скокове във вода.

„Когато започнахме кампанията си през март, всички бяхме обединени във всеки един момент. Постигнахме няколко убедителни победи срещу Латвия и Люксембург и заслужено стигнахме дотук. За съжаление обаче, в най-важния и исторически за България мач Григор Димитров не бе с нас. Видяхте, че си взехме мача на двойки. Ако той бе участвал на сингъл, със сигурност щяхме да влезем в Първа група. Не разбирам решението му, момчетата в отбора - също. Въпреки поражението, им благодаря за усилията. Продължаваме да се борим“, бе коментарът на рекордьорът по мачове на България за Купа Дейвис Тодор Енев.

„Григор Димитров игра за България срещу Люксембург единствено заради Олимпиадата в Рио“, допълни Енев.
Както е известно, Димитров вече изпълни изискванията на Световната тенис федерация (ITF), като изигра необходимия брой мачове за националния отбор, който се изисква, за да си подсигури участието в Бразилия догодина.

Вчера пък стана ясно, че хасковлията ще играе демонстративен двубой срещу Гаел Монфис в зала Арена Армеец на 28 ноември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Няма коментари към тази новина !