Скандали от ревност разделят влюбени в „Море от любов”

14.11.2008 10:45 | Видян 4821 пъти | Гласували 1

Скандали от ревност разделят влюбени в „Море от любов”

Герои в първата история на „Море от любов” са Ния и Мартин. Двамата се запознават в интернет. Те току-що са приключили предишните си връзки. Влюбват се силно един в друг, щастливи са заедно, връзката им започва обещаващо но... Мартин се оказва много ревнив и Ния започва да се чувства притисната. Това е и причината през 2007-ма година двамата да се разделят. Любовта им обаче надделява и през април същата година те отново са заедно, чувстват се щастливи и заживяват у бабата на Марти.

От известно време насам обаче Мартин се е променил, станал е различен -  затворил се е в себе си и все по-рядко споделя чувствата и емоциите си с Ния. Притеснена от нарастващото отчуждение помежду им, Ния се обръща за помощ към екипа на „Море от любов”. Как се разви историята и дали героите в нея ще изживеят още красиви мигове заедно, наслаждавайки се на книгата „Сексът в Древен Китай” – специален подарък от „Море от любов”?

Във втората част на предаването ще споделят своята история Мария и Стефан. Те се запознават през 2005-та година на рождения ден на Стефан. Силно привлечена от него, Мария го целува още същата вечер. Започват да се виждат всеки ден, но скоро той се прибира в родното си село Аспарухово, Монтанско. Макар и от разстояние двамата продължават да се обичат. Километрите, които ги делят един от друг обаче ги изпълват с тъга.

През 2006-та година Стефан се премества окончателно да живее в София, воден от любовта си към Мария. Заживяват заедно и в продължение на половин година са неразделни. Мария обаче започва да притиска Стефан с постоянна ревност и нестихващи скандали. Изнервен от обстановката, той се изнася от общия им дом и заживява на квартира. Скоро след това се влюбва в друго момиче и прекратява връзката си с Мария. В продължение на една година Мария е сама и изживява болезнено раздялата им.

Преди около месец двамата герои на „Море от любов” са подновили срещите си. Но те са само приятелски... А  Мария има нужда от любовта на Стефан... и копнее да сподели с него невероятната „Камасутра”, предвидена за тях двамата от Наталия Симеонова и екипа на романтичното шоу.

В третата история ще се срещнем с 20- годишните Георги и Мирослава. Двамата се запознават в интернет през 2004 година. Видели се веднъж и после... никой не потърсил другия.

През февруари 2005 година Георги си спомнил за красивото момиче и му се обадил. На 14 февруари 2005 година се видели отново и любовта пламнала между тях. Привличането било силно, отношенията им топли и нежни. Но... скоро Георги пофлиртувал с приятелка на Мирослава и това я наранило много. Все по-често започнали да се карат и през август се разделили. В края на 2005 година отново изживели красиви мигове заедно, но за кратко.

През ноември 2006 година Мирослава и Георги се видели отново. И двамата усетили старата тръпка и подновили връзката си. Били щастливи заедно, с времето се обиквали все по- силно. Но... ревността на Георги растяла паралелно с чувствата му. Ставал раздразнителен и мнителен и това подразнило Мира. Скоро тя не издържала и поискала да се разделят.

След 2 месеца той я потърсил и започнали да се виждат отново, но отношенията им са само приятелски.

Наскоро към „Море от любов” се обърна Георги, изгарящ от желание да си върне любовта на Мирослава. А ако това се случи, запленяващата творба „Джакомо Казанова - Живот и любов” едва ли би имала по-добро предназначение.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo се съблече за реклама на 53

Дженифър Лопес - Афлек се съблече за спецреклама....

1 кило домат вади Део

След като Катето Евро показа цялата си доматена реколта,...

Няма коментари към тази новина !

*}