Принц Чарлз с нови ограничения за Кейт

18.09.2015 12:38 | Видян 2901 пъти

Принц Чарлз с нови ограничения за Кейт

Принц Чарлз наложи нови ограничения на Кейт Мидълтън. След завръщането си към кралските задължения, принцеса Катрин се сблъска с още едно ограничение, което досега убягваше на таблоидите - забранено й е да я охраняват мъже.

Докато бяха женени с Уилям през първата година и живееха в Уелс, Чарлз нямаше проблем с факта, че Катрин използва мъж за охранител. След раждането на внучката му обаче, принцът е забранил на лица от своя пол да се приближават до снаха му.

Най-вече в ролята на охранители.

Както съобщават британските таблоиди, тази мярка е била наложена от принца заради лошите спомени за покойната принцеса Даяна, която му е изневерявала с бодигарда си Бари Манакей. Принц Чарлз иска да е сигурен, че и снаха му няма да попадне в подобна ситуация, затова забранил да я охраняват мъже.

Последното се оказало повече от достатъчно Катрин да избухне доста гневно заради поведението на принц Чарлз. И е една от причините да негодува толкова заради сравненията с принцеса Даяна.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха през 2011 година. През 2013 родиха първото си дете, принц Джордж от Кеймбридж, а тази година през месец май се сдобиха и с малката принцеса Шарлот.

Принцеса Даяна загина през август 1997 г. в тежка автомобилна катастрофа в Париж на 36-годишна възраст, а в колата пътуваше заедно с приятеля си, египетския милиардер Доди Ал Файед. Докато бе омъжена за принц Чарлз в двореца се носеха слухове за афери с бодигарда й, както и за авантюра с Джеймс Хюит, който по-късно потвърди част от слуховете за връзката им.

Заради всичко това, принц Чарлз наложи женска охрана на Катрин. Жест, който обтегнал и без това крехките им отношения.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !