Клаудия Шифър не изхвърля и не подарява старите си дрехи

14.09.2015 12:59 | Видян 2032 пъти

 Клаудия Шифър не изхвърля и не подарява старите си дрехи

Клаудия Шифър има уникални дрехи и затова не ги изхвърля. Пази ги прилежно, защото модата непрекъснато се мени и рано или късно старото пак става ново. Наскоро красавицата открила в големия си архив дамска чанта на "Шанел" отпреди 20 години. Разбира се, тя не е подвластна на времето и тенденциите.

Клаудия само я освежава с нови обувки или рокля. "Модните трендове винаги се завръщат и това лято спокойно можеш да обуеш дънки на Стела Макартни, пуснати преди 4 години.

Когато аз проектирам някаква колекция, винаги мисля за дълголетието й - дали ще мога да я облека след 10 години", казва немкинята. Русокосата красавица от подиумите обедини усилията си с марката за кашмир Tse, за да създаде своя собствена модна колекция. Бившата приятелка на монакския принц Алберт и илюзиониста Дейвид Копърфийлд слезе от подиума, веднага щом се омъжи за режисьора Матю Вон през 2003-та. И се отказа, както от кариера в света на модата, така и от киното, за да се посвети на трите им деца - синът на 12 и дъщерите на 11 и 5. Като ученичка бъдещият супермодел е доста срамежлива заради височината си от 1.80 метра. След като през 1987 г. шефът на "Метрополитън моделс" я забелязва в нощен клуб в Дюселдорф, тя заминава за пробни снимки в Париж.

Там е оценена и не след дълго се появява на корицата на френското списание "Ел". После с лекота завладява световните подиуми, дефилира за най-големите имена в бранша, става рекламно лице на известни козметични марки. През 1990 и 1991 г. тя влиза в класацията на списание "Пийпъл" на 50-те най-красивите хора в света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !