Пуснаха трейлър на лесбо драмата с участието на Кейт Бланшет

11.09.2015 16:10 | Видян 1023 пъти

Пуснаха трейлър на лесбо драмата с участието на Кейт Бланшет

Американската киностудия The Weinstein пусна в "Ютюб" трейлър на лесбо драмата „Керъл", в която играят Кейт Бланшет и Руни Мара.

Двеминутното видео съдържа сцени на интимна близост между героините. Филмът е заснет по романа „Цената на солта" на известната писателката Патриша Хайсмит.

В него се разказва за отношенията между две жени от Ню Йорк през 50-те години - младата продавачка Тереза (Мара) и омъжената дама Керъл (Бланшет), които се влюбват една в друга.

В техния бурен роман се намесва съпругът на Керъл, който я заплашва, че ще й забрани да се вижда с децата, ако двамата се разведат.

Премиерата на филма бе през май на кинофестивала в Кан. Мара бе призната за най-добрата актриса, а Кейт Бланшет трябваше да опровергае медийните клюки, че имала интимни отношения с жени и в реалния живот.

Австралийката Бланшет е носителка на многобройни награди, включително на два „Оскара", три „Златни глобуса" и три приза BAFTA.

Руни Мара пък се прослави с ролята на Лисбет Саландър във филма "Момичето с татуировката на дракот". Тя участваше и в лентите "Кошмарът на улица Вязов", "Социална мрежа" и други.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !