Дарина Павлова изпрати бели рози за Жоро Илиев

27.08.2015 14:11 | Видян 3694 пъти

Дарина Павлова изпрати бели рози за Жоро Илиев

Дарина Павлова е пратила букет от 49 бели рози на гроба на своя таен любовник Георги Илиев, научи сензационно „Всеки ден". Публична тайна е, че босът на ВИС-2 и съпругата на президента на „Мултигруп" Илия Павлов имаха бурна сексуална афера. Цветята били 49, защото символизирали възрастта, на която Жоро би бил в момента. Припомняме, че той е роден през 1966 г.

По повод 10-ата годишнина от смъртта на Главния Дарина помолила свои познати да отнесат букета с розите на гроба му на Централните софийски гробища няколко дни преди панихидата. Така Павлова, която живее в САЩ и в Италия, искала да избегне всякакви любопитни погледи и въпроси от кого е тайнственият огромен букет. Той обаче бил махнат от черния мраморен паметник на Жоро часове преди официалната панихида.

Всъщност вдовицата на Георги Илиев - Мая, която не живее в чужбина, действа по същия начин - в деня на разстрела на мъжа си - 25 август, тя не отиде на помена на гробищата, където се бяха събрали сестра му Мариана и негови 100 близки приятели, а отиде тихомълком след суматохата.

Наскоро в. „Уикенд" сензационно обяви, че Дарина е била бременна от Главния, но била принудена да направи аборт и с това приключила тяхната извънбрачна връзка. Всъщност Мадам Мулти махнала единствения биологичен наследник на президента на ВИС-2. Вероятно операцията е била извършена в чужбина, за да не се разчуе и за да не се стигне до опасна мафиотска война между ВИС и „Мултигруп", в основата на която щяла да бъде невярната Дарина. Георги Илиев и съпругата му Мая нямат свои деца, те осиновяват двете бебета Андреа и Криста, а след смъртта на Главния вдовицата му взима още едно дете, което кръщава Георги в памет на съпруга си.

Магнетичният Жоро Илиев завъртял главата на Мадам Мулти в края на 90-те години, когато тя и Илия Павлов вече имали две деца - Паола и Илия-Калоян. Макар да получавала всичко, което искала от съпруга си, Дарина не се поколебала да скочи в леглото на друг борец шампион и по това време вече силов бос Георги Илиев. Запознати твърдят, че г-жа Павлова била силно впечатлена от чара на кюстендилския плейбой.

А и между дамите няма спор, че висаджията биел по сексапил шефа на „Мулти" и все пак бил с цели 6 години по-млад от него. В светските среди се твърди и че до днес Дарина носи скъпите диамантени бижута, подарени й от щедрия кюстендилец. А в деня на 10-ата годишнина от разстрела на Главния вдовицата на Илия Павлов запалила свещ в памет на своя страстен любовник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !