"Спортувай с БГ музика" стартира на 15 септември

27.08.2015 13:13 | Видян 797 пъти

BG MUSIC CHANNEL започва инициатива под надслов „Спортувай с БГ музика!”. Целта на музикалната телевизия е да стимулира младите хора в България да спортуват по-активно, да се концентрират върху физическите активности и да слушат повече българска музика.

Инициативата стартира на първия учебен ден и първото мероприятие от поредицата ще бъде звезден турнир по тенис на маса в Парадайс Център. Интересното е, че в този турнир ще вземат участие едни от най-популярните и обичани БГ изпълнители.

Те ще се състезават заедно с ученици, младежи и всички други посетители на мола, които
желаят да се впуснат в спортната надпревара, обединени в състезателни отбори по двойки. Всички желаещи да премерят сили на тенис масата с любимите си звезди от българската поп, рок, хип-хоп и R’n’B сцена могат да се запишат за участие до 11 септември на място в social club „We play", намиращ се на ет.1 в PARADISE CENTER (за повече информация: https://www.facebook.com/weplaysofia, тел. 0887 082 080).

На 13 септември /неделя/ от 10:00ч. в social club „We play" ще се
проведат квалификациите, чрез които ще се отличат най-добрите играчи, които ще сформират състезателни отбори с любимите си БГ звезди и заедно ще вземат участие в ЗВЕЗДНИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА на 15 септември от
15:00 ч. в в social club „We play".

От 19:00 ч. на 15-ти септември организаторите от BG MUSIC CHANNEL са подготвили и още една изненада за всички ученици и посетителите на столичния мол - на „Водна сцена”, намираща се на ет.0 в Парадайс Център, веднага след официалното награждаване на победителите в звездния турнир по тенис нан маса ще се състои и празничен концерт по повод първия учебен ден с любими български артист - изпълнители.

Освен лична среща със звездите, възможност за участие в турнира и празничния концерт, за посетителите в първия учебен ден ще бъдат подготвени още много изненади и незабравими емоции.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !