Пипа Мидълтън по бански - още по гореща

25.08.2015 10:39 | Видян 1396 пъти

Пипа Мидълтън по бански - още по гореща

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж, Кейт — Пипа Мидълтън показа перфектно тяло по време на лятната ваканция на Карибите.

Брюнетката, чиито задни части станаха най-известните в социалните мрежи преди три години, сега впечатли със стройна линия.

Фитнес маниачката демонстрира супер стегнато тяло в оскъден червен бански, докато се забавляваше в компанията на брат си Джеймс и непознат техен приятел.

Триото скачаше от платформа в кристално чистата вода.

Видно е, че 31-годишнатаПипа е повече от горда със своята топ форма, която дължи на часове, прекарани в спортната фитнес зала в Лондон, както и на часовете колоездене около дома на родителите си в Бъркшир.

Запитана как се поддържа във форма, тя наскоро заяви: "Упражненията са важна част от моя живот и много лично нещо за мен. Много е важно и за ума и тялото ".

Пипа е известна и с любовта си към тениса, за който казва, че е идеален спорт, в който се тренира цялото тяло и е чудесен начин за освобождаване от стреса след тежък работен ден.

По време на ваканцията, компания им правеше Карол Мидълтън, която изненадващо бе без съпруга си Майкъл. Както е известно родителите на Кейт и Пипа живеят заедно с принцесата на Кеймбридж и то от доста време насам, за да помагат в грижите за децата й.       

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !