Джордж Майкъл се бори за живота си!

24.08.2015 09:26 | Видян 2803 пъти

Джордж Майкъл се бори за живота си!

Джордж Майкъл се бори за живота си в швейцарски рехабилитационен център за наркозависими, издадоха близки от семейството му. Съпругата на братовчеда му - Джаки, разкри че не само талантът, но и животът на Джордж е на път да си отиде от него заради силната му пристрастеност към крека, пише Всеки ден.

„Той стигна дъното, пушейки крек! Преди да постъпи в центъра ставахме свидетели на ужасяващи картини. Тъжно и страшно е да виждаш как мъж с такъв живец се тресе в безпомощно състояние на земята и се моли за крек - само за още една доза", разкри шокиращи подробности от състоянието на певеца Джаки.

Проблемите на Джордж Майкъл с наркотиците датират от години. Паралелно със славата му обаче, растяла и наркотичната му зависимост. И ако в началото изпълнителят на "Свобода" обичал да вдига градуса на настроението предимно с таблетки екстази, в последствие Майкъл смесвал алкохол със синтетични вещества.

„Случвало се е по време на купон Джордж да припадне или пък да се събуди в повръщано. Жалка картинка! Мъчително е да гледаш мъж с такова положение, с такава осанка гасне ден след ден. Той изглежда толкова болен и слаб днес! Ужасяваме се, че ако не успее да преодолее проблемите си с наркотиците, той ще си отиде", категорични за близките на Джордж Майкъл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !