Мърляви китайци вбесиха Гала на Малдивите

20.08.2015 14:38 | Видян 1673 пъти

Мърляви китайци вбесиха Гала на Малдивите

Тв водещата Гала си подари 12-дневна почивка на Малдивите, която изкара в компанията на приятеля си Стефан и дъщеря си Мари, пише списание LOVE style. Макар да се понесе слух, че любимия й е предложил брак там, това не се е случило. Ваканцията им вървяла приказно до третия ден. На четвъртия обаче всичко се объркало, защото пристигнали китайци и нарушили спокойствието на останалите туристи.

„Те завладяха острова в буквалния смисъл на думата – разказва тв водещата пред изданието. – Ние със Стефан ставахме в 5.30 сутринта по навик, но те се събуждаха по-рано дори от нас. Отгоре на всичко заринаха прекрасния и чист плаж с пластмасови бутилки, консерви и хартийки. Ядяха банани и хвърляха обелките на пясъка. Тази мърлявщина просто нямаше как да се издържи. Освен това китайците не могат да говорят тихо, а крещят. Бяха направо непоносими!”

В това райско кътче обаче Гала за първи път открила удоволствието от едно чисто ново за нея изживяване – гмуркането. „По принцип не обичам морето, ала се влюбих в този подводен свят. Половината време от почивката аз изкарах под водата. На второто ми гмуркане вече спря да ме е страх и от акулите”, завършва тв звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !