Балерините на Слави му кръшкат

20.08.2015 14:29 | Видян 1758 пъти

Балерините на Слави му кръшкат

Българският Чичо Скрудж не е Симеон Дянков, а Слави Трифонов. От години се носят легенди, че когато дойде време за заплати на "Ку-ку бенд", Дългия получавал нервни сривове. Затова и неведнъж Иво Сиромахов, Маестрото и компания са оставали с пръст в уста на първо число на месеца.

"Магаданс" намериха цаката на Слави. "Ку-ку бенд" без Дългия не важи, но балерините обикалят страната и танцуват на частно. Който баровец плати най-много, той получава най-якия танц от "Магаданс", пише "България днес". Колкото по-голяма сума цакат на балерините, в толкова по-оскъдно облекло те ще кълчат кълки. Преди дни те почти се съблякоха на сцената на известен пловдивски клуб, където изнесоха хореографията си. По време на кълченето мацките смениха няколко тоалета.

Показаха се по секси сутиени, после по впити гащи, след това по изрязани минижупи, а накрая нахлузиха еротична дантела. Дали Мартина Огнянова не се пука от яд, че напусна "Магаданс"?! Бившата годеница на Дългия се беше отчаяла от постоянното бавене на заплатите в "Шоуто на Слави" и нежеланието на Слави да й стане съпруг и си вдигна чукалата преди няколко месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !