Синът на Цеца спи със зъбата дъска

19.08.2015 10:43 | Видян 3147 пъти

Синът на Цеца спи със зъбата дъска

Малко повече от 48 часа остават до мегаконцерта на лятото! Отсега са в еуфория щастливците, които ще видят на живо вдовицата на крадеца, убиеца и терорист Желко Ражнатович-Аркан. Вълнува се и самата турбофолк изпълнителка, вълнува се и нейният син...

Точно така - младият Велко, синът на Аркан, ще идва у нас.Покрай тези приятни занимания тя ще има възможност и да намери ново гадже на сина си Велко, пише България Днес. Доскоро той беше интимен с пухкавата си сънародничка Маша, но от няколко месеца насам има нова тръпка. Тя се казва Надя и е толкова слабичка, че й викат"зъбата дъска". Така я наричат приятелите на Велко в интернет.

Въпросната Надя е набарала златната жилка и скоро няма да я пусне. За разлика от повечето си връстнички тя разчита на естествената си красота и не се е подлагала на никакви корекции. И все пак критикарите не оставят бедната Надя на мира и постоянно й намират кусури и я обвиняват, че само губи времето на Велко.

А той го раздава плейбой и изглежда е хлътнал по Надя, тъй като постоянно са заедно. Цеца още не може да приеме Надя и тъгува по Маша, към която се бе привързала и бе приела за снаха. Затова и ще дири някоя "по така" мадама от България, с която да уреди наследника на убития престъпник Аркан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !