Николета разкри истината за силикона си

14.08.2015 10:33 | Видян 2534 пъти

Николета разкри истината за силикона си

Макар зложелатели упорито да настояват, че Николета Лозанова има куп пластични операции по тялото си,  тя да е категорична, че има една единствена – на бюста си и за да приключат всякакви спекулации  относно нея, тя разкрива подробности за сайта psp.bg, където има личен  блог.  

Откровенията на Николета идват в отговор на запитване на нейна почитателка, а плеймейтката, която обеща на старта на проекта да няма теми табу, обясни подробно:

„Искрено се надявам хората вече да са разбрали окончателно, че имам само една корекция! Бюстът ми е дело на д-р Николай Георгиев, от който съм изключително доволна. Имплантите, които исках са с кръгла форма – тип „топки“. Аз лично имам по 350 кубика във всяка гърда, но не се подвеждай по моите, важно е да нацелиш симетрията спрямо твоето телосложение. Поставени са ми подмускулно, през ареолата.“, съветва своята фенка Николета.

Тя дава наставления и на отчаян мъж, който е вдигнал ръце от комплексите на жена си и я моли за съвет, как да й помогна да се харесва естествена:

„Елементарно е, показвай й обичта си ежедневно, без да й даваш време да се фокусира върху комплексите си. Твоите мили жестове и внимание, искрена любов, ще й вдъхнат увереност. Това ни прави красиви нас жените и тогава най-много се харесваме, когато сме истински обичани!“, завършва Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Боева откри "граф" в наше село

"На кафе с граф Тумпалов", написа в свой пост с тази...

На 92 г. си отиде френската актриса...

Френската актриса Анук Еме, звезда от филмите "Един мъж...

Няма коментари към тази новина !