Деси Слава залюби кръчмар

11.08.2015 16:44 | Видян 4155 пъти

Деси Слава залюби кръчмар

Деси Слава нагледно показа, че сърцата на хубавите жени не остават за дълго самотни. Само два месеца след официалната си раздяла с MMA боеца Светлозар Савов блондинката е в обятията на нов мачо – все така физически и финансово атрактивен, разказват запознати с личния живот на известната чалга певица, пише Всеки ден.

И ако в последната си връзка със Зарко годинките бяха в полза на кака му Деси, този път има баланс във възрастта на красавицата и новия й мъж Георги – и двама са на по 36 години. Само че ако досега момата от Раднево е успяла да свие макар и временно семейно гнездо, бизнесменът е предпочитал ергенлъка и безспирните забавления с различни жени.

Двамата се запознали в средата на юни, когато ДесиСлава гостувала в заведението на Георги на Слънчев бряг. Приятелската им връзка обаче бързо прераснала в сексуална, издават запознати. Благодарение на близостта си със съдържателя на дискотеката чалга звездата започнала да получава всяка седмица покана за участие в клуба, което й гарантирало хем работа, хем среща с любимия.

Очевидно сексапилната блондинка не се притеснява от връзката си и не я пази в дълбока тайна, тъй като Деси вече е запознала любимия си с най-добрите си приятелки от бранша – Галена и Преслава.

Изпълнителката не знаела как ще протекат нещата между нея и Георги, тъй като бизнесменът прекарвал летата на Съни бийч, където му е бизнесът, а зимата се прибирал в родния Бургас. Певицата констатирала съвсем сериозно, че една от най-големите й пречки да има сериозна връзка е кариерата й, която я принуждава ежедневно да пътува и да не може да хвърли котва на едно място, където да свие семейно гнездо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !