Виж дали му липсваш!

10.08.2015 16:10 | Видян 1632 пъти

Виж дали му липсваш!

С помощта на няколко добри приятели от мъжки пол извадихме няколко доказателства за обожанието му по време на вашата раздяла.

Постоянно ти пише смс-и

По време на командировката си мъжът постоянно ти праща безсмислени снимки, разказва за презентациите си и отчетите в службата, не забравяйки да попита и какво е времето при теб? Изводът е един: момчето е влюбено до уши и много му липсваш. Просто иска да продължи разговора дори и тогава, когато вече не са останали теми.

Видяла си на телефона двузначно число изпуснати повиквания от него

Просто иска да чуе как звучи гласа ти. Толкова е мило, нали?

Той много се ядосва, когато не вдигаш

Затова след огромно количество изпуснати повиквания ти звъниш обратно и със сладък глас произнасяш: „Здравей!", очаквайки, че на теб ще се изсипе лавина от нежни думички. Но най-често мъжът произнася с глас на много строг учител: „Защо не вдигаше толкова дълго? Този телефон за какво ти е въобще?". Такова поведение може да бъде разбрано: мъжът се е разстроил, че не си отговорила веднага, щом се е появила мъката в душата му.

Той постоянно те моли да му пращаш снимки

Не, не, тази молба не изхожда от желанието да те види гола или нещо подобно. Той просто иска да те види, да знае какво правиш и какво е настроението ти. Все едно сега се намирате съвсем близко.

Лайква снимки в социалните мрежи, качени преди няколко години

Толкова се е увлякъл да разглежда профила ти в мрежата, че не е забелязал как е лайкнал снимка, направена през 2012 година.

Заспива, прегръщайки възглавница

Мислиш, че само момичетата могат да се гушкат с плюшени играчки и одеяло? Момчетата също са способни на нежно проявление на чувствата си. Да, дори и това да се случва в крайни ситуации. При дълга раздяла, например.

В началото на седмицата той вече ти предлага вариант за свободното време уикенда

И въобще всячески се опитва да организира срещата ви: обяд във вторник, изложба в четвъртък и парти в петък. Той вече е измислил програмата ви за месец напред.

Опитва се всячески да те впечатли

По време на раздяла мъжът има достатъчно свободно време, за да измисли коварен план как да привлече цялото ти внимание. Остава само да се надяваш, че същото това време ти също ще го използваш разумно - ще измисляш приятна изненада за любимия!

Разказва за теб на приятелите си

Даже по време на най-обичаен разговор, който няма нищо общо с теб или с момичетата по принцип, той задължително те споменава. Разговорът е за бързи коли? Той си спомня как падна в движение от колелото си. Говорят за Арнолд Шварценегер? Ще каже, че повече харесваш Брад Пит. Къде е връзката? Не я търси, той просто мисли прекалено често за теб.

Нищо. Такива мъже можеш да разгадаеш само с времето, макар че в началото на романса ще ти се струва, че е равнодушен. За някои мъже въобще не е присъщо да проявяват нежни чувства, но това не означава, че отвътре на бушуват страсти. Може много да му липсваш, да му е мъчно и тъжно, но на лицето му ще е изписано пълно спокойствие.

cosmopolitan.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !