Веско Маринов виси по кофите за боклук

07.08.2015 11:53 | Видян 1935 пъти

 Веско Маринов виси по кофите за боклук

Плакати на певеца Веселин Маринов за отминалия му концерт в Обзор все още висят по контейнерите за боклук в града, пише Блиц. Снимка на изпълнителя публикува в мрежата бившият шеф от БНР Иво Тодоров, който иронично отбелязва: "Е, не, изпуснахме го".  Плакатът е за проявата му в края на юли. За четиринадесета поредна година Веселин Маринов радва феновете си по бълграското ченоморие като изявите му минават от Каварна на север чак до Приморско на юг.

На 2-ри август мина безплатен концерт в Созопол, а на 5-ти август - в Бургас. Тазгодишното турне, което започна на 24-ти юни, носи името на една от любимите песни на Веселин Маринов – „Предпоследна глътка лято”.

То обхваща 12 курорта. В репертоара изпълнителят е включил основно най-познатото от творчеството си, така че публиката да пее с него. Той споделя, че летните му концерти винаги са едни от любимите му, защото тогава вижда хората такива, каквито би искал да са целогодишно - усмихнати и без мисли за утрешния ден, за училището на децата и за вноската по кредита.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Няма коментари към тази новина !