Клаудия Кардинале идва в София

28.07.2015 13:27 | Видян 1429 пъти

Клаудия Кардинале идва в София

Във филма Twice Upon a Time in the West (Имало едно време един уестърн), ще видим една от най-големите звезди на световното кино - Клаудия Кардинале, която за първи път в дългогодишната си кариера и след 140 филма, ще изиграе самата себе си.

Легендарната актриса вече официално е потвърдила присъствието си за премиерата на филма в София в началото на октомври, тази година.

Световната премиера на българският игрален филм Twice upon a Time in the West (Имало едно време един уестърн), ще се състои на 7 октомври 2015 г. в голямата зала на Софийската Опера и Балет, която за първи път ще отвори вратите си за филмова премиера, в присъствието на 900 VIP-гости. Комерсиалната премиера на филма ще се състои два дни по-късно, на 9 октомври, едновремено в мрежата на Cinema City и Cine Grand в цялата страна, както и в кината “Одеон”, “Euro Cinema”, Дом на киното, G-8 Cinema и Френски Културен Институт.

Освен премиерата, организаторите планират пред-премиерна прожекциия и Среща на Клаудия Кардинале и екипа на филма с публиката, в кино-салоните на Cinema City в Paradise Center, на 8 октомври 2015г. (четвъртък), от 19:00 ч..

Режисьор на филма е Борис Десподов (“Коридор №8”, “Три сестри и Андрей”), продуценти са Борис Десподов и Андрей Паунов, а сценарият е дело отново на Борис Десподов и Андрей Паунов, по една оригинална идея на Борис Десподов.

Филмът е продукция на Артхаус Блокбастърс с финансовата подкрепа на ИА Национален Филмов Център в копродукция с Българската Национална Телевизия и Аудиовидео Орфей.

Снимачният период на филма е с продължителност 6 седмици, от 13 февруари до 12 март 2014 г., и от 1 до 10 октомври 2014 г. в пустинята Табернас, в Андалусия (Южна Испания) и от 18 до 23 декември в Париж във Франция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !