Алисия и Аня Пенчева се зaвърнаха в Dancing Stars

07.11.2008 17:45 | Видян 13568 пъти | Гласували 2

Алисия и Аня Пенчева се зaвърнаха в Dancing Stars

Фолк-дивата Алисия и актрисата Аня Пенчева са двете звезди, които се завърнаха в Dancing Stars снощи. Дамите и техните партньори трябваше да се справят с конкуренцията на Галена /втора след Илиана Раева според гласуването в сайта на предаването с 24,87% от интернет вота/ и Ники Кънчев. Танцът на Алисия беше перфектно изпълнен според журито и получи суперлативите на публиката и най-вече на Нешка Робева, която сподели, че звездата е надминала себе си с последните си две излизания в шоуто.

Въпреки по-неубедителното си представяне Аня Пенчева получи страхотна зрителска подкрепа, без значение, че именно зрителите отказаха да я оставят в битката по време на последните елиминации миналия четвъртък. Така двете отново ще се борят за титлата “Крал и Кралица на бала”.

В понеделник звездите ще заложат на нестандартни хореографии в различните стилове танци – джйв, пасо добле, танго, валс и др.

Специални гости  на предаването ще бъдат супер звездите от Stereo MC’s. Британската електро-фънк-хип-хоп формация ще изпълни на живо в залата на Dancing Stars най-новия си сингъл “Black Gold”, както и ще разкрие любопитни моменти от английското издание на шоуто – Strictly Come Dancing, което в момента тече на острова.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !