2 бона да спиш с Роби Уилямс

23.07.2015 09:26 | Видян 1359 пъти

2 бона да спиш с Роби Уилямс

Родни фенове са готови да платят по два бона само и само да се уредят със стая в същия хотел, в която ще нощува поппевеца Роби Уилямс по време на престоя си у нас, пише "Телеграф". Предвижда се звездата да отседне в един от най-луксозните хотели в морския ни град- "Приморец", където нощувка в двойна стоя излиза над 200 лева. Той ще бъде настанен в президентския апартамент, която е с площ 220 кв.м. Временното жилище на Роби разполага с просторен салон, трапезария, дневна, кухня, мини бар и луксозни кухни и бани. Апартаментът разполага и с тераси с изглед към морето.

"В последните дни доста хора звънят, за да питат дали Роби Уилямс или Касабиан ще спят в нашия хотел, резервират си стаи при нас с надеждата да срещнат някоя то звездите.Истерията по фестивала е голяма", разказват от рецепцията на бургаския хотел.

Шоуто на Роби Уилямс в рамките на тазгодишното издание на Spirit of Burgas ще се състои на 7 август на плажа в морския ни град. Очаква се Роби да пристигне на родна земя ден по-рано, а строежът на 60-метровата сцена, на която изпълнителя ще се вихри над 2 часа, ще започне седмица по-рано.

Снимка hotelprimoretz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !