Излезе докладът от аутопсията на Би Би Кинг

14.07.2015 14:47 | Видян 777 пъти

Излезе докладът от аутопсията на Би Би Кинг

Причините за смъртта на Краля на блуса Би Би Кинг имат естествен характер, те не са предизвикани от отрова или външно въздействие. До този извод са стигнали съдебните медици на щата Невада след аутопсия на тялото на музиканта, съобщиха световните информационни агенции.

В публикувания от тях доклад се казва, че естествени причини са довели до смъртта на Би Би Кинг, свързани на първо място с болестта на Алцхаймер. С това те отхвърлиха твърденията на две от дъщерите на музиканта.

Карен Уилямс и Пати Кинг обвиниха хората, които са гледали баща им, че са го тровели в продължение на месеци преди смъртта му на 14 май в хоспис в Лас Вегас на 89 години.

"Вярвам, че баща ми е отровен, и че са му давали препарати, за да причинят преждевременната му смърт" - написаха Карен и Пати в две еднакви клетвени декларации. - Вярвам, че баща ми е убит."

Те обвиниха дългогодишния секретар на Би Би Кинг Майрън Джонсън и мениджъра му Лавърн Тони, че са го отровили.

Властите взеха решение да бъде извършена аутопсия на тялото на Би Би Кинг, след като адвокатите на дъщерите му се обърнаха с молба да бъдат установени точните причини за кончината на Краля на блуса.

снимка:marica.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !