Преслава с нови корекции

14.07.2015 14:08 | Видян 3575 пъти

Преслава с нови корекции

Фолк певицата Преслава има две нови корекции по себе си, забеляза HotArena. Припомняме, че преди години на Преслава ѝ се наложи да направи корекция на бюста си, но не за да го увеличи, а да го намали, тъй като гърдите ѝ бяха прекалено големи и ѝ причиняваха силни болки в кръста.

В последствие обаче певицата рязко отслабна и това се отрази пагубно за иначе добре изглеждащия ѝ бюст. В деколтето ѝ вече не само нямаше пищна гледка, но и гърдите ѝ едва се намираха.

Това доведе до втората корекция, на която Преслава се е подложила съвсем скоро. Изпълнителката е увеличила бюста си и това личи от последните ѝ снимки от морето. Бюстът ѝ е станал изненадващо огромен, за радост на феновете.

Другата корекция от последните месеци е по корема на Преслава. Припомняме, че отново заради отслабването певицата имаше дълбоки стрии и увиснала кожа по корема, която можеше да се коригира единствено оперативно. Дълго време певицата не се решаваше и криеше тази област, когато беше по бански. Сега обаче е видно, че проблемът е оправен и Преслава вече няма никакви комплекси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !