Клюкарката Лили се сгоди

07.07.2015 15:00 | Видян 2958 пъти

Клюкарката Лили се сгоди

Лиляна Ангелова, която стана известна като "Клюкарката Лили " от рубрика в тв таблоида "Папараци", е сгодена. Тя ще отпразнува днешния си рожден ден в лъскавия френски ресторант на мъжа, който е завладял сърцето й от две години.

През последната седмица светските издания и сайтове у нас са залети с новини за Лиляна, като преобладава "претоплената манджа" от преди 10 години - фотосесията й за "Плейбой", които тя предупреждава, че ще съди, ако не вземат мерки срещу разпространението на бекстейдж кадрите.

Другата "новина", която също е нечия поръчка с цел да уязви брадърката, е свързана с личния й живот и спекулациите, че тя е развела любовника си. Ето какво сподели лично по въпроса тя:

"Смятам, че достатъчно време запазих мълчание...оставих медиите да тиражират версията си, "че съм развела любовника си". Дано са си изкарали прехраната с това, та нали уж за това си позволяват подобни съчинения! Жалко, че благородната кауза, на която съм се посветила в помощ на деца аутисти, остана в сянката на една небивалица.

Нима сериозен приятел, с когото живея от близо 2 години се нарича любовник?! Защо си мислите, че можете да помрачите щастието ни, замесвайки драматичен развой в историята си, разводи и още куп други неотговарящи на истината фантасмагории. Бъдете живи и здрави и по-добродушни! Не ме познавате, не ми слагайте етикети!" , беснее  хубавицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !