Венета Райкова: Бареков даваше 1 милион за мен

03.07.2015 18:00 | Видян 2088 пъти

Венета Райкова: Бареков даваше 1 милион за мен

Николай Бареков предложил близо 1 млн. лева на Венета Райкова , за да напусне Нова телевизия и да започне да води ежедневно предаването "Горещо" по TV7, споделя водещата в интервю за Уикенд.

"Бях поканена на среща от Николай Бареков тогава, когато пазаруваше водещи и репортери за TV7 на килограм. Отидохме заедно с Тихомир на тази среща в Японския хотел. Бареков ми предложи да напусна продуцентите си и Нова телевизия и да започна всекидневно "Горещо" в TV7 за наистина фантастична заплата", споделя водещата.

"Спомням си много добре датата на срещата-21 декември 2012, защото за тогава бе обявен края на света по календара на маите. Пред мен стоеше важният въпрос - да се продам за наистина много пари или да остана лоялна към Нова телевизия и продуцентите ми, с които имах сериозен договор, в клаузите на който бяха записани сериозни неустойки при преждевременно напускане. Бареков се беше погрижил да осигури 1 млн. лева, с които да бъдат покрити неустойките", разказва блондинката. След това тя признава, че е отслабнала доста, само защото харесва предаването "Дневникът на Венета", което води в момента.

Два пъти в седмицата е на специален пилатес с треньор. Водещата каза, че всяка вечер си ляга в 21.30 и до полунощ чете в леглото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Замесиха Орлин Горанов в антисемитски...

"Б'ней Б'рит България е част от най-старата...

Секси рускиня напира за MasterChef 7

Красива рускиня ще се бори за титлата в новия сезон на...

Няма коментари към тази новина !

*}