Шокиращо: Млада фолкаджийка пусна брада

26.06.2015 17:10 | Видян 1891 пъти

Шокиращо: Млада фолкаджийка пусна брада

Всички фенове останаха изненадани от коренната промяна в излъчването на гласовитата изпълнителка на „Ара мюзик“.

За изненада на публиката, този път без никакви притеснения Ирена „пусна брада“ за една вечер. Певицата успя да се преобрази в две коренно различни визии, които символизират борбата на две влюбени жени за любовта на един и същи мъж, пише Blife.

С визиите в клипа си певицата изрази и своята позиция в подкрепа на различните и така уважи желанието на всеки да изглежда така, както се чувства най-добре.

За „Даваш на заето“ Ирена избра да работи с един от най-популярните сръбски режисьори Деян Миличевич, който е режисирал и последните клипове на голямата сръбска звезда Лепа Брена.

„Обмисляхме идеята отдавна. Когато Деян ми я представи първоначално, останах шокирана. Притеснявах се дали това е моята роля и дали ще успея да я изиграя. Не можах да спя цяла нощ. След като премислих концепцията, осъзнах, че си струва и ще се покажа в тази различна светлина“, сподели Ирена.

Кулминацията в сюжетната линия във видеото на „Даваш на заето“ е битката за сърцето на любимия между добрата и лошата жена. Специално за тези сцена младата изпълнителка Ирена тренира 2 месеца бойни изкуства, за да пресъздаде истински сцената.

Главната мъжка роля в „Даваш на заето“ е поверена на известния и търсен сръбски фотомодел Стеван Миладинович, популярен на Балканите като лице на световноизвестни модни брандове. Той се оказал и фен на Ирена.

Специално участие във видеото имат най-известните breakdance танцьори в Сърбия.

„Даваш на заето“ се очертава като едно от хитовите летни парчета на музикална телевизия Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Драгана призна: Тежко болна съм

Сръбската легенда Драгана Миркович призна, че се бори с...

Малкович с кастинг в Народния театър

Приключи кастингът на режисьора Джон Малкович за избор...

Няма коментари към тази новина !