8 красиви дебели жени

26.06.2015 14:05 | Видян 5127 пъти

 8 красиви дебели жени

От почти всички нови модни тенденции тази на „дебелите“ модели е най-сензационната. Дизайнери от цял свят вече се обръщат към пълнички жени, за да представят техните колекции, в които се появяват все по-големи размери. Ние ще ви покажем осем красиви „дебели“ жени, които доказват, че понятието „привлекателност“ не зависи от номера на дрехите.

1. Кейт Ъптън - Тази дива си извоюва невероятна слава в света на модата благодарение на изключителната й форма.

След дебюта си в Sports Illustrated тя е една от най-обсъжданите личности в света. Въпреки че е извън представата за кльощава манекенка, Кейт внимава с какво се храни и работи упорито във фитнес залата.

Ашли Греъм

Прочети повече на: http://dete.bg/n/8-krasivi-debeli-zheni.15987.html

 

Ашли Греъм

Прочети повече на: http://dete.bg/n/8-krasivi-debeli-zheni.15987.html
Ашли Греъм

Прочети повече на: http://dete.bg/n/8-krasivi-debeli-zheni.15987.html
Ашли Греъм

Прочети повече на: http://dete.bg/n/8-krasivi-debeli-zheni.15987.html

2. Ашли Греъм - Това е една от най-известните „извънгабаритни“ дами. Кариерата й включва сесии за списания от световна величина като Harper’s Bazaar, Glamour и Elle. Смята, че още в училище децата трябва да учат повече за телата си и как да ги обичат, защото според нея именно там се слага началото на хранителните разстройства, от които страдат толкова момичета.

3. Тара Лин - Кариерата й започва от корицата на Elle France. След това нейни фотосесии се появяват във Vogue Italia, CR Fashion и други. Освен това тя говори перфектно френски и испански. Има диплома по лингвистика.

4. Майла Далбесио - 27-годишната муза на Calvin Klein предизвика истерия, след като се появи в кампанията за бельо на марката. Започва кариерата на 16 години и се сблъсква с много трусности. Страда от булимия, след това се опита да качи тегло с протеини.

5. Маргарита Принг - Започва кариерата на 15 години, снима се за Vogue Italia, дефилира за Levis, Evans и Jean Paul Gaultier. 21-годишната звезда е далече от понятието „кльощава“, но за някои клиенти дори слага специални подплънки на бедрата, за да ги прави да изглеждат по-големи. За да се поддържа теглото и формата си, тя трябва да работим усилено всеки ден, понякога дори повече от някои от най-кльощавите момичета.

6. -Робин Лоули -  Има снимки на корицата на Vogue, GQ, Cosmopolitan Australia и Elle France. Работила е за Mango, Ralph Lauren, Marina Rinaldi и Persona Collezioni. Тя дебютира с ексклузивна линия за H & M. Тази година се появи и на корицата на Sports Illustrated Swimsuit Issue 2015. Има собствен блог за храна, пише статии за Daily Beast. В началото на март 2015 г. роди първото си дете.

7. Надя Абулхосн -  Тя е на 26 години, кожата й е гладка, косата й красива, стилът й - просто невероятен. Освен това доказа на света, че за красотата няма размери.

8. Денис Бидо -  Освен че е една от любимките на Анна Уинтърс, Денис е известна телевизионна звезда. И основен разпространител на идеята, че единствените ограничения за красотата се намират в главите ни.

Всички снимки на пухкавите красавици може да разгледате в нашата галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !