Крум: Трети лица ни скараха с Емануела

23.06.2015 12:37 | Видян 2323 пъти

 Крум: Трети лица ни скараха с Емануела

“Съвсем спонтанно стана това, че поканих Емануела да се включи”, разказва Крум в предаването “Звездно”, което отвежда зрителите на снимачната площадка на “Скорпион”.

“Песента бе замислена като моя самостоятелна. Малко преди снимките, с Емануела имахме общо участие, а преди това 5 години не се бяхме виждали, не се бяхме чували. Сцената и музиката ни събра”, откровен е певецът.

“Взаимна бе първата крачка на помирение. В момента, в който се изправихме пред публиката, всичко остана в миналото”, допълва още Крум.

Той е категоричен, че въпреки скандалите, в съвместните им песни има някаква магия и публиката усеща това.

“Скорпион” е различна – по-бърза песен от предходната ни, но и в нея успяхме да вложим от душите си”, разкрива изпълнителят.

Автори на новия хит са композиторът Йорданчо Василковски-Оцко и текстописецът Росен Димитров – тандемът, който начерта звездния път както на Крум, така и на Емануела.

“Ние много бързо си изяснихме какво се е случило, защо имаше крах в отношенията ни. Разбира се, става въпрос за трети лица. Но мен ме е боляло – за да има такъв разрив, значи е имало голямо приятелство”, разкрива Крум.
Така певецът решава да й предложи участие в предстоящата си песен.

“Стана първично, направих това, което усетих отвътре, последвах сърцето си”, допълва още изпълнителят.

Така за една нощ Росен Димитров прави нов текст, който да пасне на характера и на двамата изпълнители. В момента изпълнителите се радват на успеха на “Скорпион” и на изключителната реакция на феновете спрямо тяхната колаборация.

Само за два дни видеоклипът калкулира над 200 000 гледания в социалните мрежи и дава сигурна заявка за хит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !