Дения Пенчева провокира и запленява в новия си клип

05.11.2008 14:45 | Видян 3976 пъти | Гласували 1

Дения Пенчева провокира и запленява в новия си клип

Новата романтика в българския фолклор - Дения Пенчева, засне видео към хитовата песен „Стани, моме, да заиграш” /remix/ по аранжимент на Светослав Лобошки. Във видеореализацията младата певица провокира с нестандартна и много закачлива визия.

Фолклорната певица е и съавтор на сюжета, развит във видеото.
Историята разказва за детството на момичето, прекарано в родната къща, край семейното огнище и грижите на баба му.
После кадрите ни пренасят в настоящето, където малкото момиче е вече пораснало и се е превърнало в красива млада жена. Тя се връща в родната къща, където отново сяда край огнището заедно със своята баба. Възрастната жена разказва на внучката си легенда за един медальон – семейна реликва, който се предава от поколение на поколение.

„Обърнах специално внимание на всичко в този клип – до най-малкия детайл. И мисля, че си заслужаваше. Визиите, които сменям във видеото са внимателно подбрани. Различна съм и провокативна, което беше моя цел” – сподели очарователната Дения.

По време на снимките певицата сменя четири визии: модерна, етно, сюжетна и като част от танцова група. Всичките визии са по идея на самата Дения, дори костюмите на момичетата от фолклорната група „Мераклии”, които участват във видеото.

Главни действащи лица в клипа са бабата на Дения и нейната тригодишна братовчедка Виктория, която се превъплъщава в образа на Дения като дете. Участват и няколко бели зайчета и своенравен паток, който не спрял да бяга и да се крие по време на снимките.

Снимките за клипа били една чудесна сцена за изпълнителката да изяви своите актьорски заложби и наученото до момента в НБУ, където Дения  учи актьорско майсторство за музикален театър.

Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, оператор – Марин Карамфилов. За прическите се погрижи Стела, за грима - Мис Бони и Биляна, а стайлингът е изцяло на самата Дения Пенчева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !