Арни се разходи с гаджето си из Париж

22.06.2015 14:38 | Видян 1427 пъти

 Арни се разходи с гаджето си из Париж

Холивудската звезда Арнолд Шварценегер определено има влечение към Европа, което беше забелязано при пристигането му във Франция. Терминатора бил засечен да се разхожда с гаджето си Хедър Милиган из Париж.

Двамата се забавлявали и наслаждавали на романтична разходка, макар и оградени от бодигардове. Според репортер на в. "Дейли мейл" 67-годишният Шварценегер облечен с искрящо бяла риза под синьо сако и с бежов панталон имал направо младежка фигура за своята възраст. Симпатичната Хедър до него беше облечена в тон с кавалера си, само че беше с бял панталон и със сандали с коркови подметки на краката.

Двойката била забелязана в различни квартали на френската столица., преди да стигнат до Айфеловата кула, където обядвали в ресторанта Жюл Верн. Арнолд и Хедър са близки от около две години изглежда продължават да са щастливи заедно. Често биват забелязвани да карат заедно велосипеди в Санта Моника, когато Шварценегер не е на път по работа. Той се завърна на снимачната площадка, след като ролята му на губернатор на Калифорния приключи през 2011 г. след два мандата.

Къде на майтап, къде на истина, наскоро той каза, че със сигурност щял да се справи по-добре с президентските задължения от Барак Обама. Само че тъй като е роден в Австрия, той няма право да заеме този пост. Но въпреки това убеденият републиканец твърди, че щял да направи много повече за американците от сегашния демократ, глава на държавната администрация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !