Петя Раева дегустира специалитети на готвача Сhef Андре Токев

18.06.2015 12:06 | Видян 1727 пъти

Петя Раева дегустира специалитети на готвача Сhef Андре Токев

Здравословните зърнени храни са и една от основните теми на предстоящата трета книга на Петя Раева. Петя Раева бе специален гост на мащабното събитие, организирано от Представителството на Американския Департамент по земеделие към Американското посолство в хотел Хилтън, София, споделя blife. Темата на срещата бе „Американски фасул, леща, грах и нахут – храната на бъдещето“ и именно тези храни попаднаха във фокуса на дискутиране и кулинарни презентации.

По време на обедния коктейл Петя Раева се срещна с нашумелия от тв реалити формата “Master chef” и executive chef на хотел “Хилтън” Андре Токев. Той приготви специален десерт от леща, който популярната авторка на книгите „Радостта от храненето“ дегустира и остана очарована.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Рекордна година за България по брой...

България уверено върви към целта си в туризма за 2024 г....

35 години банани по магазините

35 години банани по магазините. 10 ноември 1989-2024.

Няма коментари към тази новина !