Петя Раева дегустира специалитети на готвача Сhef Андре Токев

18.06.2015 12:06 | Видян 1752 пъти

Петя Раева дегустира специалитети на готвача Сhef Андре Токев

Здравословните зърнени храни са и една от основните теми на предстоящата трета книга на Петя Раева. Петя Раева бе специален гост на мащабното събитие, организирано от Представителството на Американския Департамент по земеделие към Американското посолство в хотел Хилтън, София, споделя blife. Темата на срещата бе „Американски фасул, леща, грах и нахут – храната на бъдещето“ и именно тези храни попаднаха във фокуса на дискутиране и кулинарни презентации.

По време на обедния коктейл Петя Раева се срещна с нашумелия от тв реалити формата “Master chef” и executive chef на хотел “Хилтън” Андре Токев. Той приготви специален десерт от леща, който популярната авторка на книгите „Радостта от храненето“ дегустира и остана очарована.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Силвестър Сталоун се превръща в...

От началото на 2025 г. bTV ще зарадва зрителите с...

Новият семеен игрален филм на БНТ...

На 25 декември, сряда, от 20:30 ч. по БНТ 1 гледайте...

Няма коментари към тази новина !