Братя Диневи пируват с Цветанка Ризова

15.06.2015 10:05 | Видян 1810 пъти

 Братя Диневи пируват с Цветанка Ризова

Популярните предприемачи - братята Динко и Данчо Диневи, вилняха в София през уикенда, видя човек на „Всеки ден". В петък вечер срещу събота бизнесмените споделяха и компанията на журналистката Цветанка Ризова, с която очевидно са доста близки.

Тв водещата на „Лице в лице" по Би Ти Ви се раздаваше мощно в танците под звуците на хаус музика, а до нея беше и съпругът й Анатоли, който е финансов консултант. Телевизионерката носеше бяла рокля, наподобяваща по-скоро покривка за маса, и я беше комбинирала с масивно червено бижу.

Медийната звезда показа, че е душата на компанията, и постоянно вдигаше наздравици, докато някои от присъстващите се прозяваха, без да си слагат ръка на устата. От време на време палеше и по цигара във вътрешната част на заведението, за да разпусне още по-добре след тежката работна седмица. Динко Динев беше довел със себе си и съпругата си Соня, с която се беше разделил преди години, а по едно време брат му Данчо се уедини в едно от най-скритите сепарета.

Още с влизането си в столичния клуб „Планет" властелините на Свети Влас направиха впечатление със солидната си охрана. Осем гардове бдяха като майки орлици над ВИП компанията. Единият от тях - над 130 килограмов охранител, се беше заел със задачата да не допуска наоколо да се правят снимки от клиентите. „Само да видеше светкавица, и веднага търчеше да прави забележки на хората, които искаха просто да си направят снимка с приятелите си. В голяма заблуда са, че искат точно тях да снимат", констатира възмутена дама. Тя се сблъскала с единия от гардовете на Диневи, докато неин приятел се опитал да я фотографира с гола диджейка, която била атракцията на партито в клуба. „Не снимай компанията!", изцепил се гардът и замахал с ръка към мобилното устройство.

През цялата нощ собственикът на „Планет" Владимир Вишански циркулираше около бизнесмените, за да се грижи за комфорта им. „Все пак другото му заведение е на пристанището Марина Диневи в Свети Влас, трябва да направи добро впечатление", коментираха клиенти на бара.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !