Део, Лео и Играта влизат във Връзки

10.06.2015 11:13 | Видян 1255 пъти

 Део, Лео и Играта влизат във  Връзки

Довечера от 21:30 часа в петия епизод на Връзки зрителите на bTV ще разберат как Део, Лео и Играта се озоваха на домашното парти на Дара, Преслава ще проведе изкусителен телефонен разговор, а романтиката във връзката на Тони и Мика неочаквано ще се повиши. Архитектката ще опита нетрадиционни оръжия – ролеви игри, провокация, съблазняване, дори ще наруши диетата си, но дали усилията й ще се увенчаят с успех?

Не е добра политика да спориш с живота, когато нямаш пари. Неочаквано развитие на домашното парти ще обърка плановете на всички присъстващи, а и не само техните. Боби ще „изиграе” Ромео, но дали Дара ще се окаже неговата Жулиета?

Значимостта на тайните ни най-често зависи от цената, която сме готови да платим, за да ги запазим. Героинята на Анета Сотирова ще опита да убеди сина си да се нанасе в собствения му дом. Дори чрез изнудване. Ще успее ли и колко ще се задържи там?

Утре вечер във Връзки ще стане ясно кои са най-дълбоките белези – тези от страха, срама или от това, което сами не можем да си обясним, по-добър ли е сексът след скандал и какво е подходящото облекло за среща с Леонардо ди Каприо.

Каква е връзката между леопардовата кожа и мъжкото либидо, защо романтиката не вирее в домашни условия, необходими ли са предизивкателства, за  да се поддържа  успешен брак и коя всъщност е дамата в живота на бизнесмена Александър Панов – в петък, 21:30 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Няма коментари към тази новина !