Цеца Величкович: В България се чувствам като у дома си

08.06.2015 11:06 | Видян 1841 пъти

Цеца Величкович: В България се чувствам като у дома си

Сръбската мегазвезда Цеца Величкович ще отдели поне ден за релакс и шопинг след концерта си на 21 август в Несебър, пише в. „Монитор". Жената, към чиято бурна биография имат апетит няколко режисьори от Холивуд, е стъпила на родното Черноморие за пръв път в началото на тази година, търсейки терен за следващото си грандиозно шоу.

„Несебър, морето - всичко е много красиво и определено ми хареса. Слънчеви хора, добро посрещане, отлична храна... Много бих се радвала да дойда и на почивка, да доведа и семейството си певицата", казва Величкович. Слабо известен факт е, че Цеца е записала първата си плоча в София едва 16-годишна. Към днешна дата вижда страната ни еволюирала, със силен европейски облик и позитивни хора, които горят в това, което правят, пише Всеки ден.

„Винаги съм харесвала България. Колкото и пъти да съм идвала във вашата страна, се чувствам като у дома си. Знаете ли, сърбите и българите си приличаме - имаме еднаква емоционалност, един заряд, еднакъв манталитет, обичаме една и съща музика и дори храната ни е сходна. Ние сме весели хора", категорична е изпълнителката на „Пиле".

Три международни екипа - румънски, български и сръбски, ще строят в продължение на седмица сцената за спектакъла в Несебър. Вдовицата на Аркан изрично е настояла мащабната конструкция на градския стадион да бъде със същите размери като тези на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души. „Концертът ми в София миналия ноември беше много успешен и залата беше пълна. Разбрах, че много фенове не са успели да си купят билети и да ме чуят на живо... Затова концертът сега на 21 август е за тях. Очаква ги наистина едно страхотно и невиждано шоу", обещава Цеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !