Лара Флин Бойл разби сърцата на Джак Никълсън и милионери

04.06.2015 11:03 | Видян 7573 пъти

Лара Флин Бойл разби сърцата на Джак Никълсън и милионери

Неотдавна Лара Флин Бойл - Дона от „Туин Пийкс”, стана на 45 години. Красавицата от култовия сериал, както разбрахте от миналия епизод на вестникарската ни сага, посветен на тв поредицата, забива по време на снимките главния герой агент Купър – колегата си Кайл Маклоклън. Това обаче е само един от прочутите мъже в живота й.

Омайницата от екрана се оказва мъжемелачка и в живота. Чарът й се дължи на огнената смес от италиански, испански и немски гени. Майка й – чиновничка, и таткото – син на конгресмен в американския парламент, й дават името на героиня от великия роман „Доктор Живаго” на Борис Пастернак. Родена в забутания щат Айова, тя отрасва в недалечния от него прочут град на небостъргачите и мафията Чикаго, Илинойс.
Докато учи в местната академия по изкуствата, тя започва да се снима в киното. Само това й хрумва да избере като поприще при своята природна красота. Въпреки че стартира кариерата си на 16, тя се проваля с първата си роля. Епизодичната й роля не попада във финалния монтаж на отдавна забравения филм.

Изрязана е и от „Обществото на мъртвите поети”

Култовата драма от 1989 г. превръща в суперзвезда и носител на „Оскар” Робин Уилиамс, ражда и знаменитости на 90-те години като Итън Хоук и куп още холивудски асове. Лара няма този шанс. Тя е на границата на отчаянието след 4 провалени роли. И тогава й се усмихва щастието в лицето на Дейвид Линч, който я взема за ролята на най-добрата приятелка на Лора Палмър в „Туин Пийкс” – уж плахата, а всъщност опасна Дона, която върти интриги и мъже, включително гаджето на покойната си дружка.
По време на снимките тя забива, както вече стана въпрос, Кайл Маклоклън – първото, но не и последното й известно гадже. Дали скарването с него или с останалите от екипа е причина, това не знаем, но за изненада на цялата публика, красавицата със сини очи не участва в игралната версия на сериала.

В широкоекранния филм „Огън, следвай ме”, вместо Лара, играе Мойра Кели. Вместо в тази продукция, тя играе в поредица от други кинозаглавия, като първото е „Светът на Уейн” от 1992 г. Въпреки че се снима в по два, че дори 3 филма годишно оттогава и досега, не получава друго признание, освен анти-оскара „Златна Малинка” за участието си в суперпрокуцията „Мъже в черно”.
Не стига това, ами на пробите за главната роля в култовия сериал „Али Макбийл” Лара се явява като фаворитка. Но е избрана никому неизвестната Калиста Флокхарт. Какво дават като утешение на низвергнатата красавица – участия в два епизода. При това се твърди, че босът на поредицата Дейв Кели й дал тази възможност, понеже много я бил харесал. Друго нейно сериално участие е в 7 епизода на сериала „Лас Вегас”. В много други поредици й дават роли за по епизод.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !