Роналдо става глобален посланик на Pokerstars

28.05.2015 15:39 | Видян 1471 пъти

Роналдо става глобален посланик на Pokerstars

Португалската футболна легенда Кристиано Роналдо се присъедини към Team PokerStars в ролята си на посланик на компанията. Той ще промотира играта и компанията в глобални маркетинг кампании, обяви днес PokerStars, която се притежава от Amaya Inc. (TSX:AYA).

Суперзвездата оповести новата си роля във видео на своята страница във Facebook, където има над 103 милиона фена и е най-популярната личност в световната медия.  http://on.fb.me/1FOucnt В допълнение към огромната си популярност във Facebook Роналдо се радва и на над 35,5 милиона последователи в Twitter.

„Обичам да играя за печеливши отбори и PokerStars е идеалният партньор за мен”, каза Роналдо. „Компанията винаги се стреми да постигне по-добри резултати и да се задържи на върха, а това е факт, който аз, в ролята си на спортист, ценя истински. Започнах да играя покер преди няколко години и обичам конкуренцията, стратегията и забавните моменти. Нямам търпение да играя на покер масите онлайн и на живо и да се срещна с феновете си лице в лице. Въпреки че футболът е моят свят, покерът винаги е бил любимата ми игра. Много съм развълнуван да бъда част от отбора.”

 „Покер масата не е нова арена за спортисти, тъй като през годините много от тях търсят други начини да задоволят любовта си към конкуренцията и новите предизвикателства. Роналдо е едно от най-известните имена в света и PokerStars се вълнува от партньорството с него. Очакваме той да разпространява любовта си към играта по целия свят, като споделя своите преживявания в PokerStars с многобройните последователи и фенове в социалните медии”, каза Майкъл Хейзъл, временен главен изпълнителен директор на PokerStars.

Председателят и главен изпълнителен директор на Aмая Дейвид Баазов каза: „Роналдо е част от ново поколение световни спортисти, които работят усилено, играят находчиво и вдъхновяват феновете си. Ние се гордеем с факта, че Роналдо и неговият колега – елитният футболист Неймар – избраха да партнират с PokerStars в своя житейски път и да споделят любовта си към играта на покер с техните легиони от фенове.”

Роналдо е един от най-успешните и популярни звезди в спорта в целия свят и често го наричат един от най-добрите играчи за всички времена. Известен с мълниеносната си скорост и безпогрешен удар, настоящият носител на титлата Играч на годината ще се заеме с ново предизвикателство – този път на зеленото сукно на покер масите.

Роналдо ще промотира PokerStars в рекламни кампании и ще взима специални участия в главни събития на живо и покер турнири онлайн. В събитие, което ще се проведе по-късно тази година, неговите фенове ще имат възможност да спечелят шанс да се срещнат с него и да го предизвикат на покер масата.

Роналдо е завоювал позицията си на световна величина във футбола и е носител на многобройни титли, включително три награди Златната топка на ФИФА, два медала от Шампионската лига, огромна колекция от титли в местни състезания и многобройни рекорди за отбелязване на голове. В ролята си на най-новия член на Team PokerStars, Роналдо се присъединява към печеливш отбор с някои от най-добрите покер играчи в света, както и други известни спортисти, като една от най-големите звезди във футбола за всички времена Роналдо Назарио, капитана на отбора по хокей на трева, спечелил златен медал на Олимпийски игри, Фатима Морейра де Мело, легендарния нападател и капитан на националния отбор по футбол на Бразилия Неймар и носителя на 14 титли от Големия шлем Рафа Надал.

Роналдо ще играе в PokerStars под псевдонима „C.Ronaldo”.

Това е вторият значителен договор, подписан от PokerStars този месец, след присъединяването на Неймар като посланик на компанията на 7 май. Тези договори са част от инвестициите на компанията, с които тя се стреми да привлече масови потребители към играта на покер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !