Хубавата Елена от Биг брадър бременна

21.05.2015 16:00 | Видян 6947 пъти

Хубавата Елена от Биг брадър бременна

Неочакван развой има при най - известната двойка от  Биг Брадър  - Миро, Хубавата Елана и фризьора прелъстител Мъро. От изявата им минаха точно 10 години, но едва ли феновете на шоуто някога ще забравят бясната драма, която тримата спретнаха само за няколко седмици.

Припомняме ви, че Миро и Елена влязоха в къщата като семейна двойка, но фризьорът Мъро бе този, който ги раздели окончателно. Зрителите тогава направиха отхвърления Миро победител, а Елена дълго търпеше обиди и коментари заради избора на сърцето си. След края на формата двамата се разделиха и всеки пое по пътя си. А житейските им драми се оказаха изненадващо любопитни.

Тя продължава да стои далеч от прожекторите, още повече, че очаква много специално събитие в личния си живот–Елена се задоми и в момента очаква първото си дете. Малчуганът се очаква да проплаче след три месеца, пише в. Уикенд.

Бившето й гадже–фризьора Мъро пък не си е взел никаква поука от триъгълника, в който взе участие в риалити формата. Коафьорът отново е в плен на грешна любов, този път с певицата Миленита.

Блондинката, която се изяви и като актриса в сериала „Под прикритие”, има две деца от съпруга си. Двамата обаче се разделили неотдавна и към днешна дата Миленита върти греховна любов с фаталния Мъро, пише още Уикенд.

Връзката им е на път да претърпи тотален крах обаче, особено след декларациите на певицата, че не е фен на моногамията. Това тя си призна още след първия хит „Моногамни“ в който си партнираше с насекоми.

"Аз никак не съм моногамна. Просто не мога. И не мисля, че ние трябва да взимаме пример от насекомите в това отношение. Те са моногамни, защото живеят кратко и могат да се възпроизведат само веднъж. На нас Бог, като ни е дал шанс, защо трябва да го опропастяваме. Не съм фен на моногамията”, каза тя тогава. Ето и малко снимки да си припомните кой кой е.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хванаха селски кмет да шофира под...

Задържаха кмета на скандалното село Малорад да шофира...

Втора знаменитост е свързана със...

Втора знаменитост е свързана с разследването на смъртта...

Няма коментари към тази новина !