Теди Кацарова с нова авантюра в романтичния Париж

20.05.2015 10:20 | Видян 1981 пъти

Теди Кацарова с нова авантюра в романтичния Париж

След грандиозният концерт, с който отпразнува 20 години на сцена и бързото изчерпване на първия тираж на най-новия си пети албум - "Преродена", певицата Теди Кацарова се хвърли в нова авантюра! Засне клип в един от най-красивите и романтични градове на Европа - Париж, в началото на месец май, научи Блиц.Песента се нарича "Жена на нощта" и е композирана от балканския композитор - Алпер Джам, и самата Теди. Текстът е на Иван Бондоков, а загадъчният дълбок глас в песента е на един от най-известните текстописци и композитори на Турция с френски произход - Нино Варон.

Проектът е своеобразна коопродукция, реализирана и продуцирана от Огнян Иванов и Галип Кайъхан в Истанбул и "Бъстър студио" в София.

Режисьор на лентата е талантливият фотограф Костадин Кръстев - Коко, монтажът е дело на Орлин Станев, а главните роли се изпълняват от Маргарита Христовa и Теодора Лишева от TL Dance и Виктор.

За прекрасната визия на певицата се постараха стилистът Николай Христов, фризьорът Даниел Младенов и гримьорите Елиза Попова и Цецо Андреев.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !