Тейлър Суифт обра наградите Билборд и представи нов клип

18.05.2015 14:13 | Видян 1384 пъти

Тейлър Суифт обра наградите Билборд и представи нов клип

Поппевицата Тейлър Суифт триумфира на музикалните награди на списание Билборд за 2015 г. снощи с 8 статуетки, съобщава "Ройтерс". Колегата й Сам Смит взе три отличия, включително за най-добър мъжки вокал и изгряваща звезда.

Двамата се изправиха един срещу друг в няколко от най-важните категории и макар да имаха почти еднакъв брой номинации - 14 на 13 за Суифт, певицата беше големият победител. Освен награди за изпълнител и албум тя отнесе и специален приз, гласуван от публиката. За това тя й се отблагодари с премиерата на най-новия си видеоклип към песента Bad Blood, в който си партнира с рапъра Кендрик Ламар и манекенката Карли Клос.

Сред другите отличени бяха британската бойбанда One Direction, обявени за най-добра група, и Иги Азалия и Фарел Уилямс, който взеха наградите респективно в категориите за рап и R'n'B.

Сред участниците в шоуто бяха Бритни Спиърс, която представи новия си дует с Иги Азалия, и рок групата Van Halen, която откри церемонията с изпълнение на хита си от 1984 г. Panama. Събитието се проведе в Лас Вегас, пише Дневник.

"Билборд" определя наградите си на принципа на продаваемост, слушаемост, ротация в радио и телевизионния ефир, популярност в стрийминг услугите и присъствие в социалните и традиционните музикални медии. Още снмки от събитието може да видите в нашата галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !