Днес е световната премиера на дебютния албум на Кончита Вурст

15.05.2015 18:00 | Видян 1909 пъти

Днес е световната премиера на дебютния албум на Кончита Вурст

Феновете по целия свят на явлението в музикалната индустрия, Кончита Вурст, вече могат да ликуват! Днес, 15-ти май, е официалната премиера на едноимения й албум.

От сърцераздиратени балади до завладяващи денс парчета, от суинг до поп, победителката от последното издание на конкурса Евровизия през 2014г. разкрива целия си артистичен и певчески талант в албум, просто озаглавен „Кончита“ (Conchita). Освен хитовете “Rise Like A Phoenix“, “Heroes” и “You Are Unstoppable”, албумът изненадва с песни като Colours Of Your Love” и “Firestorm” – енергични и жизнени, “Out Of Body Experience” с влияние от Ориента и “Where Have All The Good Men Gone” със силна брас секция в суинг стилистика. Почитателите на певицата ще бъдат завладяни и от трогателната балада “Pure”. Албумът „Conchita“ се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и може да бъде поръчан в най-големия онлайн музикален магазин тук: http://musicmall.bg/product.php?id=2155.

“Този албум е изключително близко до сърцето ми. Това е първият солов проект в кариерата ми и поради тази причина е много специален”. – казва Кончита Вурст. Жанровото разообразие в албума е много важно за Кончита „Радостна съм, че албумът се превърна в многоцветна картина. Всичките ми любими музикални жанрове успяха да влязат по един или друг начин в проекта. В “Conchita” има и драматични балади, и денс парчета“.

Откакто Кончита Вурст спечели конкурса "Евровизия" през месец май 2014г., тя е вдъхновение за множество фенове по целия свят. Изминалата една година за нея беше повече от успешна, а почитателите й я подкрепяха навсякъде. От специалните спектакли в „Crazy Horse“, през концертите в Европейския парламент и пред Парламентарната Асамблея на ООН, или ревюто на Жан-Пол Готие и по червения килим на наградите Златен глобус, до Австрийските Музикални Награди “Амадеус“ за 2015-та, когато Кончита печели три статуетки – за певица на година, песен на годината за „Rise Like a Phoenix“ и видео на годината за „Heroes“.

Ето защо, Кончита посвещава албума си на всички фенове, "..на хората, които не спират да ме подкрепят и които, носят любовта в сърцата си и уважават различните от тях".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !