София Вергара получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

08.05.2015 13:45 | Видян 974 пъти

София Вергара получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

Колумбийската актриса София Вергара получи признание от Холивуд - нейната звезда се появи на Алеята на славата в столицата на американското кино в четвъртък.Звездата, прочула се с ролята си в комедийния сериал "Модерно семейство", заема първото място в класацията на "Форбс" за най-добре платените актриси в телевизия в САЩ.

Според изчисленията на изданието тя е получила поне 37 милиона долара през 2013 г. Вергара получава хонорар от 325 хил. долара на епизод за участието си в "Модерно семейство".

Освен работата си в телевизията, Вергара има и странични договори за реклама на напитки, козметика, облекло и други стоки.Тя е съосновател и на фирмата за маркетинг, откриване и менажиране на таланти Latin World Entertainment.

Наскоро тя се появи на издание на наградите на Академията за кънтри с тоалет на модната къща BEYOND, зад която стоят известният стилист Добромир Киряков и талантливият дизайнер Борче Ристовски.

София Вергара е в съдебна битка с бившия си годеник Ник Лоуб за правата над замразени ембриони на двойката, заченати чрез процедурата ин витро през 2013 г.

Лоуб иска те да бъдат износени от сурогатна майка, но Вергара не е съгласна, съобщи Би Би Си. В специална статия в "Ню Йорк Таймс" Лоуб защити правата на "попечителство" над ин витро ембриони между разделени родители, включително от бащите. бСпоред закона на щата Калифорния обаче и двамата родители трябва да дадат съгласието си за износването на детето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !