Гришо е новият мъж на Николета

07.05.2015 12:26 | Видян 4951 пъти

Гришо е новият мъж на Николета

Българският тенисист Григор Димитров, който мина през България преди турнира в Истанбул, не толкова, за да даде пресконференция, а за да се срещне с Николета Лозанова, пише Галерия.

Информацията за кацането на спортиста на родна земя се променяше почти на всеки кръгъл час. Дори по едно време бе съобщено, че изобщо няма да дойде в София, а ще лети директно до Турция. В крайна сметка Гришо слезе на столичната аерогара, а в края на деня се е видял на четири очи с водещата на Папараци.

Николета никога не е прикривала факта, че Димитров е голям чаровник и това я привлича. Не беше случайно, че Лозанова отпраши за Монако, когато тенисистът участваше в международен турнир в княжеството.

Появата на Николета паникьосала и другия голям български спортист Димитър Бербатов, който играе за „Монако“. Той си помислил, че плеймейтата е дошла с екип от папараци, които ще ходят по петите му и изобщо не подозирал, че не той е обект на интересите на Ни Ло, пише още Галерия.

Идването на Гришо в България съвпадна със спекулациите около раздялата му с Мария Шарапова. Рускинята така и не посети родината на любимия си, което е меко казано странно като за двойка, която афишира публично сериозността на връзката си.

Изглежда, че всичко е демонстрация е по-скоро реклама, чрез които двамата акумулират милиони.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !