Новата любима песен на Камелия

30.10.2008 17:20 | Видян 59898 пъти | Гласували 8

Новата любима песен на Камелия

Броени дни след своята телевизионна премиера, най-новото видео на Камелия – “Фалшива кожа” даде заявка за хит на Есен 2008. Лъжа, лицемерие, интрига и коварство се преплитат на екрана, пресъздадени по новаторски начин от певицата и снимачния екип.

Видеоклипът е заснет за рекордните 14 часа, а Камелия отново доказва, че е истински “хамелеон” пред камерата. Въпреки сериозния и философски сюжет на клипа, не липсват и забавни случки по време на снимките, за които Камелия си спомня с усмивка.  Звездата на “Планета” ТВ демонстрира интересна и нестандартна визия, която още повече засилва посланието на песента. Новата песен на неустоимата изпълнителка се ражда под перото на поета Теньо Гогов и аранжора Ленко Драганов.

“Фалшива кожа” не е комерсиална песен по думите на Камелия, но е продукт, който тя отдавна търси и иска да включи в репертоара си. Певицата споделя, че тази песен я докосва чисто душевно и й напомня начина, по който е усетила безспорния си хит – “Ти си”.  Почитателите й пък са категорични, че “Фалшива кожа” бързо ще се утвърди като една от емблематичните й песни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !