Депутатът на ГЕРБ мези с червени олигарси

30.10.2008 10:44 | Видян 6781 пъти

Депутатът на ГЕРБ мези с червени олигарси

Единственият депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов беше забелязан и щракнат от вестник 19’ да се весели в компанията на червени олигарси в новооткрития ресторант “Истанбул” в Кемпински хотел Зографски.

Край него на същото парти бяха приятелят на изкуството Николай Банев, строителният магнат Димитър Барбуков, правещият бизнес още преди 10 ноември Борислав Дионисиев, Пепи Лашов и много други от техния ранг. Много шеги и закачки бяха разменени между Лъчезар Иванов и заместник – министъра на отбраната Спас Панчев, който е смятан за изключително заможен, защото има богатство от редки марки.

Поведението на депутата беше оценено като подозрително от източници в ГЕРБ, които добре помнят думите на Бойко Борисов,че неговите партийци трябва да странят от олигарси (с изключение на близкия до неформалния лидер Валентин Златев).

Още повече, народният представител, който влезе в парламента с бюлетината на управляващото НДСВ, има доста сериозни проблеми. Срещу него започва дело за клевета, което завежда Актив груп, заради неверни твърдения, разпространявани от парламентарната трибуна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Лицемерно е да викаш за Испания, а да...

Николета Лозанова скандализира мрежата с едно от...

Белингам призна по коя известна жена...

Един от новите секссимволи във футбола - Джуд Белингам...

Няма коментари към тази новина !