"Булевард" предизвиква читателите на slava.bg със специална оферта!

15.04.2015 17:29 | Видян 1469 пъти

15% отстъпка на билетите!

Булевард е авангардно и дръзко представление въплътяващо в себе си най-стилните, опасни и спиращи дъха аспекти на класическото и съвременното сценично изкуство. Хореографията, сценографията и сценарият правят Булевард единствения по рода си вариететен шоу-спектакъл в България. Потапяйки се в света на Булевард ще бъдете запленени от иновативния подход, който са използвали формацията от професионални артисти в комбинирането на различни циркови и кабаретни изкуства. Сетивата ви ще бъдат запленени от красотата и грацията на танцуващите, ловкостта на жонгльора, първичността и силата на боравещите с огън, очарованието на магията и опасността на въздушната акробатика. Уникалното им съчетание заплетено с познати сюжети от съвремието правят Булевард представлението, което внася свежест в нощния живот на София.

"Булевард " е едно уникално за България представление не само заради богатото съчетание на сценични изкуства в един спектакъл, но и заради начина му на поднасяне. Едно от основните неща, които отличават шоуто е че посещаването му става чрез закупуване на куверт. С други думи вие не просто купувате билет за представление, а пакет за една незабравима вечер. Кувертите са разделени в 3 категории спрямо мястото и вида ястия и напитки, които получавате. Можете да видите трейлъра ТУК!!!

Специална оферта за читателите на slava.bg!!!

Вземете вашите билети за 22 Април 2015 в цялата мрежа на Ивентим БГ. При покупка на билети на касите на Ивентим БГ с кодова дума "slava&boulevard" потребителите получават 15% отстъпка!!! Промоцията е активна до 19.04 включително!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !