Огромна болка смаза Ели Гигова

08.04.2015 17:30 | Видян 2134 пъти

Огромна болка смаза Ели Гигова

Ели Гигова бе жестоко наранено от мъжа, на когото преди половин година отдаде сърцето си – милионерът Димитър Тодоранов, научи kliuki. Връзката между двамата бе толкова сериозна, че Ели  прие да се сгоди за него и двамата дори обсъждаха сватбата си. Допреди две седмици, когато дъщерята на Николай Гигов попаднала в типичната за всяка втора жена ситуация – да хване благоверния си в изневяра.

Фактът, че Ели Гигова е твърде далеч от „простосмъртните“ жени по визия, стил, класа и най-вече финансови възможности, не попречи на Димитър Тодоранов да украси главата й с огромни рога. Хубавата му годеница примряла от болка, когато научила, че той се е заиграл с най-обикновена хостеса в елитен столичен клуб. „Това наистина смаза Ели. Най-големият й кошмар се сбъдна отново“, разкриват източници, близки до милионерската щерка.

Първоначално Димитър Тодоранов отричал до дупка и се опитвал да замаже очите на Ели Гигова с романтични жестове и скъпи подаръци, но уви – доказателствата за системните му изневери се оказали безспорни. И Ели Гигова затръшнала вратата под носа му. Двамата са разделени повече от десет дни и до момента щерката на Гигов нито веднъж не отговорила на многобройните позвънявания на бившия си вече годеник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !