Лили Иванова: На сцената се вижда кой колко струва

08.04.2015 12:49 | Видян 2327 пъти

Лили Иванова: На сцената се вижда кой колко струва

Лили Иванова посрещна в дома си Георги Любенов и екипът на неговото предаване. В откровен разговор с водещия на БНТ тя ще разкаже какво е усещането, когато публиката диша, заедно с нея. Лили Иванова разкрива как е калила своя характер през годините и кога снема доверието си от хората. И още едно признание – липсата на носталгия в жизнената й философия.

Зрителите на БНТ1 ще научат до колко певицата следи музикалните тенденции и на кого се доверява  за новите си проекти. Част от музикалната й концепция е да включва аранжименти на стари хитове. Такива са песните „Молба” и „Искам те”, включени в новия й албум – „Поетът”.

„Не обичам определения звезда, прима  всички се борят за някакви титли  първа, втора, пета, десета...  няма такова нещо. Като излезеш на сцената  там се вижда кой кой е и колко пари струва. Mога да си мисля и да се кича с много такива звания, титли, но като изляза на сцената и не мога да си изпея песните  тогава какво правим...?” – споделя тя пред Георги Любенов.

В интервюто Лили Иванова ще обяви датите на новите си концерти. Три от тях са в България - в градове, в които не е пяла от 20 години – Свиленград, Ямбол и Габрово. А в средата на май я очаква среща с публиката в Лондон.

„Безкрайно съм благодарен, че Лили Иванова прие нашата покана да се срещнем точно на Цветница, за да разкаже за работата си днес. Щастлив съм, че тя сподели и съкровени тайни за това как се гради успешна кариера и как се печели публиката.” – каза Георги Любенов.

Цялото интервю с Лили Иванова ще бъде излъчено в неделя - 12-ти април в „Денят започва с Георги Любенов”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Няма коментари към тази новина !