Човек от публиката даде оценки вместо Маги

07.04.2015 13:27 | Видян 1385 пъти

Човек от публиката даде оценки вместо Маги

За първи път в историята на шоуто зрител зае мястото на продуцента и съдия в „Като две капки вода“ за цяло шоу, давайки оценки и коментари за всички артисти в решаващия момент от вечерта. „Време е да чуем мнението на публиката. Тази вечер ще дам възможност на човек от залата да заеме моето място, а аз ще наблюдавам като зрител“, беше аргументът на Магърдич, който избра 19-годишната Антония Андонова за свой заместник. Младата дама влезе в ролята на жури малко след шведската атака на вокалиста на Europe, зад чийто образ се криеше актрисата Албена Михова.

Образът на Джъстин Тимбърлейк изкара Криско от собственото му определение – „иглолистно дърво“, превръщайки го в  умел танцьор. След минути на сцената се появи и самият двойник на Криско – преобразеният Ненчо Балабанов.

„С Ненчо правим общо парче!“ беше следващата голяма изненада за вечерта, поднесена от българския рапър. Сопраното превърна превъплъщението на Нона Йотова в едно от най-добрите за вечерта.  Мария Калас донесе на актрисата овации от жури и публика, както и комплимент от Фънки, който призна, че е приятно изненадан от представянето на трудните образи, сред които бяха Дони, изигран от Маца и ненадминатата Шер в изпълнение на Филип Аврамов. Азис не пропусна да покаже лунната походка на Краля на попа Джако, излизайки на сцената в компанията на фолк дивата Мария. „Тук съм, за да подкрепя Васко, с който сме близки приятели“, не скри своите пристрастия певицата.

С поредна победа се увенча Ненчо Балабанов, който обяви Криско за истински новатор, признавайки, че парчето на рапъра е много по-сложно за изпълнение отколкото е предполагал.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !