Петко: Тачо не е бит в моето заведение!

19.03.2015 13:47 | Видян 3485 пъти

Петко: Тачо не е бит в моето заведение!

Петко Димитров категорично опроверга твърденията на Тачо, че е бил бит и пребит от охраната, като се зарече да се обърне към компетентните органи, ако съпругът на Жени Калканджиева продължава да лъже. Припомняме, че преди седмици в Студентски град гръмна скандал, че Стефан Манов е бил пребит. Самият Тачо се оплака в медиите, че гардовете на Club 33 толкова жестоко са го млатили, та чак изгубил слуха на едното си ухо.

През цялото време обаче Манов не се замисли и за миг, че истината лесно може да се докаже – в комплекса има камери!! В интервю за в. „Уикенд“ Петко Димитров разкрива какво всъщност се е случило едно към едно.

„Вечерта, в която стана проблемът с Тачо, аз бях в клуба. Когато той дойде, бе видимо подпийнал. Клатушкаше се. Преди кулминацията, г-н Тачо си е позволил да посегне на един от нашите служители. Става въпрос за момчето на барабанчетата. След като Стефан го удря в корема, момчето се е оплаква на дежурния управител. Той инструктира охраната някой от тях да стои по-близо до сепарето на Тачо и неговата компания, за да наглежда обстановката“, спомня си Петко.

След това мъжът на Калканджиева поръчал за пети път любимата си песен на DJ Дамян. „Дамян няколко пъти изпълнява желанието му, но съгласете се, че е против всякаква клубни правила едно и също парче да бъде въртяно до втръсване. Все пак освен Тачо онази вече в клуба има над 300 души, които също са наши клиенти и е нормално да се съобразим и с техните музикални предпочитания“, обяснява мениджърът на клуба.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !